XML Editor
Sign up for a WebBoard account Sign Up Keyword Search Search More Options... Options
Chat Rooms Chat Help Help News News Log in to WebBoard Log in Not Logged in
Conferences Close Tree View
+ Stylus Studio Feature Requests (1175)
- Stylus Studio Technical Forum (14531)
-> + Need help regarding pipeline o... (2)
-> + Error converting XML to EDIFAC... (4)
-> + XSLT Profiling for XSLT 1.0 s... (2)
-> + Grouping (2)
-> - Best Toner for Sensitive Skin (1)
-> + Best Practice for Pipeline err... (2)
-> + pdf generation (4)
-> + Problems excuting a Pipeline w... (2)
-> + XML serializer (3)
-> + Supported EDIFACT versions (5)
-> - Anyone know XActimate ESX file... (1)
-> + Stylus Studio with OpenJDK (2)
-> - Encoding error when importing ... (1)
-> - SEO Service in Delhi, India (1)
-> - HP Printer Support (1)
-> + Stylus Studio X16 Professional... (5)
-> + Stylus Studio X16 Enterprise -... (4)
-> - Overly complicated formatting ... (1)
-> + java apparently running, canno... (2)
-> + Stylus on Citrix - unable to v... (6)
-- [1-20] [21-40] [41-60] Next
+ Website Feedback (247)
+ XSLT Help and Discussion (7605)
+ XQuery Help and Discussion (1944)
+ Stylus Studio FAQs (159)
+ Stylus Studio Code Samples & Utilities (365)
+ Stylus Studio Announcements (113)
Topic  
Postnext
Jon GallegosSubject: Stylesheet Parameters
Author: Jon Gallegos
Date: 25 Feb 2009 08:43 AM
Currently when I map an XML document, the begining of my output XML looks like this;
<?xml version='1.0' encoding='UTF-8' ?>

<!DOCTYPE document SYSTEM 'xmlschemas/domino_6_5_4.dtd'>
<document maintenanceversion="4.0" form="DaichoForm-e" xmlns="http://www.lotus.com/dxl" replicaid="852574D4005615FD"
xmlns:a="http://www.plmxml.org/Schemas/PLMXMLSchema" version="6.5">

I need it to look like this;
<?xml version='1.0' encoding='UTF-8' ?>
<!DOCTYPE document SYSTEM 'xmlschemas/domino_6_5_4.dtd'>
<document maintenanceversion="4.0" form="DaichoForm-e" xmlns="http://www.lotus.com/dxl" replicaid="852574D4005615FD" version="6.5">

The schema from the source XML displays in my output. How do I get it to stop doing that?

Postnext
Alberto MassariSubject: Stylesheet Parameters
Author: Alberto Massari
Date: 27 Feb 2009 10:16 AM
Hi John,
try adding a exclude-result-prefixes = "a" attribute in the xsl:stylesheet element.

Alberto

Posttop
Jon GallegosSubject: Stylesheet Parameters
Author: Jon Gallegos
Date: 03 Mar 2009 01:30 PM
That did the trick

Thanks

   
Download A Free Trial of Stylus Studio 6 XML Professional Edition Today! Powered by Stylus Studio, the world's leading XML IDE for XML, XSLT, XQuery, XML Schema, DTD, XPath, WSDL, XHTML, SQL/XML, and XML Mapping!  
go

Log In Options

Site Map | Privacy Policy | Terms of Use | Trademarks
Stylus Scoop XML Newsletter:
W3C Member
Stylus Studio® and DataDirect XQuery ™are from DataDirect Technologies, is a registered trademark of Progress Software Corporation, in the U.S. and other countries. © 2004-2016 All Rights Reserved.