XML Editor
Sign up for a WebBoard account Sign Up Keyword Search Search More Options... Options
Chat Rooms Chat Help Help News News Log in to WebBoard Log in Not Logged in
Show tree view Topic
Topic Page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Go to previous topicPrev TopicGo to next topicNext Topic
Postnext
Yitzhak KhabinskySubject: XSLT debugger shows [symbol unknown] for variable values
Author: Yitzhak Khabinsky
Date: 27 Feb 2018 09:29 PM
Originally Posted: 27 Feb 2018 09:03 PM
I am using SS Enterprise X16, latest build 1987o 64-bit edition.

Unfortunately, I am having 2 issues with the XSLT debugger for Saxon:
- debugger shows <symbol unknown> for variables instead of actual values.
- local variables disappear from the debugger's variable pane.

When I switch the processor from the Saxon to the .NET XslTransform in the scenario, the XSLT debugger is working without any problem.

Please advise.


Documentwinkimjr2.xslt


Documentwinkimjr2.xml

Posttop
Ivan PedruzziSubject: XSLT debugger shows [symbol unknown] for variable values
Author: Ivan Pedruzzi
Date: 05 Mar 2018 10:59 PM
Yitzhak

Stylus Studio does execute Saxon in "debug mode" but optimization still occur, variables can be replaced with values and function calls can get in-lined.

We will investigate if we can further tune the behavior on our side

Hope this helps
Ivan Pedruzzi
Stylus Studio Team

 
Topic Page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Go to previous topicPrev TopicGo to next topicNext Topic
Download A Free Trial of Stylus Studio 6 XML Professional Edition Today! Powered by Stylus Studio, the world's leading XML IDE for XML, XSLT, XQuery, XML Schema, DTD, XPath, WSDL, XHTML, SQL/XML, and XML Mapping!  
go

Log In Options

Site Map | Privacy Policy | Terms of Use | Trademarks
Stylus Scoop XML Newsletter:
W3C Member
Stylus Studio® and DataDirect XQuery ™are from DataDirect Technologies, is a registered trademark of Progress Software Corporation, in the U.S. and other countries. © 2004-2016 All Rights Reserved.