[XSL-LIST Mailing List Archive Home] [By Thread] [By Date] [Recent Entries] [Reply To This Message]

Re: amp symbols

Subject: Re: amp symbols
From: Chad Chelius <cchelius@xxxxxxxxxxxxxxx>
Date: Mon, 3 Jul 2006 09:04:02 -0400
Re:  amp symbols
David,
I have a similar situation. The people that I am sending XML files to, require that entities be used for certain characters. So when I enter the correct entity name such as &til; My XML output converts it to &amp;til; which is not correct. I am basically trying to figure out the best way to insert entities into my file and then also the best way to get them to output properly.


chad


On Jul 3, 2006, at 4:49 AM, David Carlisle wrote:


but if you are producing XML, why would you want to do this (and make
the output not well formed)?

David

Current Thread

PURCHASE STYLUS STUDIO ONLINE TODAY!

Purchasing Stylus Studio from our online shop is Easy, Secure and Value Priced!

Buy Stylus Studio Now

Download The World's Best XML IDE!

Accelerate XML development with our award-winning XML IDE - Download a free trial today!

Don't miss another message! Subscribe to this list today.
Email
First Name
Last Name
Company
Subscribe in XML format
RSS 2.0
Atom 0.3
Site Map | Privacy Policy | Terms of Use | Trademarks
Free Stylus Studio XML Training:
W3C Member
Stylus Studio® and DataDirect XQuery ™are products from DataDirect Technologies, is a registered trademark of Progress Software Corporation, in the U.S. and other countries. © 2004-2013 All Rights Reserved.